Reactie schrijven

Commentaren: 21
 • #1

  Mama van M. (vrijdag, 20 mei 2016 14:30)

  Lieve Monika,
  Per toeval zagen we een paar maanden geleden een oproepje van je. Maar toeval bestaat niet zeggen ze wel eens. Ik denk dat in dit geval dat helemaal klopt! Onze zoon had hulp nodig en dat kon jij geven.
  Inmiddels staat hij sterker in zijn "ruimteschip". Dank je wel.

 • #2

  Marjolein (woensdag, 24 augustus 2016 10:04)

  Hi Monika,
  Wat fijn dat je nog tijdens je opleiding al zo veel hebt kunnen doen voor Joy. Zelfs na je opleiding had je nog ideeën waar je nog aan wilde werken met haar en ging je gewoon verder. Je hebt een enorme inzet, super veel geduld, een natuurlijke uitstraling van rust en je geeft je helemaal. Het is duidelijk dat je er echt bent voor het kind en dat is super fijn.
  Bedankt voor de fijne tijd samen en de mooie inzichten die je Joy en mij hebt gegeven.
  Veel succes met je eigen praktijk!

 • #3

  Fam Hollander (zaterdag, 24 juni 2017 21:18)

  Lieve Monika,

  Ook een gevalletje toeval bestaat niet, zo kom je elkaar op een andere manier tegen! Jij hebt onze zoon een belangrijk stuk in het overlijden van zijn oma die mede door ons was weggevallen laten begrijpen. Zijn verdriet is gekomen en heeft een mooi plekje gekregen, zowel bij hem als in het gezin. En hij is trots op zijn mooie herinneringsdoos! Nogmaals bedankt voor alles! Dankzij jou kunnen we eindelijk samen praten over oma, samen huilen en elkaar troosten, omdat jij hebt laten inzien dat ons verdriet er mag zijn.

 • #4

  Carla Koekhoven (dinsdag, 04 juli 2017 16:44)

  In het afgelopen schooljaar ben je bij ons op school een aanspreekpunt geworden voor ouders en kinderen. Soms gewoon een momentje om een verhaal kwijt te kunnen en soms ook een intensiever traject om ervaringen en emoties een plekje te kunnen geven. Je straalt rust uit en je kunt goed inschatten wat kinderen en hun ouders nodig hebben.

 • #5

  Annemarie Buijsman (donderdag, 11 januari 2018 15:24)

  Hoi Monika,

  Robin heeft bij jou sessies gevolgd voor zijn faalangst/zelfvertrouwen.
  Robin heeft ontzettend veel geleerd van jou en staat een stuk sterker in zijn schoenen. Robin voelde zich altijd bij jou op zijn gemak door jouw manier van communiceren, een soort van rust en enthousiasme.
  Jij hebt hem laten inzien dat je niet perfect hoeft te zijn en dat fouten maken mag. Wij hebben het contact met jou als zeer prettig ervaren en zijn erg blij dat Robin veel meer zelfvertrouwen heeft gekregen.

 • #6

  Linda (dinsdag, 04 december 2018 23:01)

  Hoi Monika,
  Rond mei 2018 heeft onze dochter een paar sessies bij je gevolgd wat haar goed heeft gedaan. Even een luisterend oor. Haar zelfbeeld is veel positiever, ze staat sterker in haar schoenen en zit goed in haar vel.
  Heel veel dank!

 • #7

  Pandaatje� (dinsdag, 12 maart 2019 20:13)

  Lieve Monika,
  Ik wilde je nog even bedanken het was maar kort maar heb er veel aanngehad hoop dat ik me zo blijf voelen.
  Groetjes �

 • #8

  Eveline (dinsdag, 25 juni 2019 13:35)

  Ieder kind is uniek, dus ook onze zoon! Ik vind het knap hoe je hem bij de les wist te houden en hem hebt laten inzien dat hij heel veel waardevolle eigenschappen heeft. Eigenschappen die hem soms ook tegenwerken in de manier waarop hij naar zichzelf kijkt. Je hebt hem houvast gegeven om vanuit zichzelf goed met voor hem lastige situaties om te kunnen gaan. Faalangst en perfectionisme zitten nu eenmaal in het mannetje, maar hij en wij kunnen er nu veel beter mee dealen en we weten er een positieve draai aan te geven. Fijn dat we je hebben mogen leren kennen en bedankt voor je expertise Monika!

 • #9

  Monique en Mark (dinsdag, 09 juli 2019 17:36)

  Onze zoon had een vol hoofd. Daar moesten we iets mee. Gelukkig via school bij jou terecht gekomen en heeft hij inmiddels goede handgrepen gekregen om er mee om te gaan.
  Hijzelf is ook erg blij met je hulp en ook vindt hij het erg fijn om te weten dat indien nodig jij er voor hem zult zijn.

 • #10

  Bianca (donderdag, 25 juli 2019 12:57)

  Bedankt Monika voor alle handvatten die je onze zoon gegeven hebt. Het heeft hem enorm geholpen en hij is een stuk rustiger geworden. Hij vond de gesprekken erg fijn en vroeg ons diverse malen: wanneer komt Monika weer? Een groot compliment voor jou!

 • #11

  Suzanne (zondag, 22 december 2019 21:32)

  Onze dochter is erg gevoelig en vindt het lastig om alle indrukken en gevoelens een plaatsje te geven. Monika heeft haar handvatten kunnen geven om hier mee om te gaan en haar geleerd hoe ze gevoelens en emoties bij de persoon kan houden waar ze horen.

  Het is fijn om vanuit de omgeving te horen dat ze zo vooruit is gegaan en krachtiger in haar schoenen staat.

  Onze dochter vond het erg fijn om haar verhaal met Monika te kunnen delen. Ze voelde zich snel vertrouwd genoeg om “lastige” zaken te bespreken. Monika draagt er ook zorg voor dat dit alles in vertrouwen verteld kan worden.

 • #12

  Cynthia Brouwer (maandag, 09 maart 2020 14:40)

  Onze zoon Finnley is 2 jaar oud. Hij is te vroeg geboren en heeft 1 week op de neonatologie gelegen. Vanaf dag 1 was hij een hele slechte slaper. Door de inzichten van Monika zijn wij erachter wat de oorzaak hiervan is.
  Door de vroeggeboorte heeft hij niet direct de geborgenheid gehad die hij nodig had. Wij hebben dan ook de bevestiging gekregen dat onze zoon de geborgenheid nog erg nodig heeft en hierom ook slecht slaapt. Door de handvaten die wij hebben meegekregen zien wij langzaam een verbetering. Stapje voor stapje gaat het beter en daar zijn wij heel blij mee.

  Monika super bedankt!

  Groetjes Familie Brouwer

 • #13

  Marijke (zaterdag, 04 juli 2020 11:45)

  Hallo Monika,
  we willen je heel erg bedanken voor de hulp die je onze dochter hebt gegeven de afgelopen 2 jaar. We hebben weer een vrolijke meid in huis die mede dankzij jou nu stevig genoeg in haar schoenen staat om de stap naar haar volgende school te gaan zetten. Heel erg bedankt namen ons allemaal!

 • #14

  Familie den Rooijen (vrijdag, 13 november 2020 11:40)

  Mijn 2 dochtertjes zijn bij Eigenwijz in behandeling geweest. Voor 2 verschillende situaties.
  Ze hebben er allebei enorm veel aan gehad en we hebben daar tot op vandaag nog steeds profijt van.
  Bedankt Monika

  Groetjes Familie den Rooijen

 • #15

  Danielle van der Zwan (vrijdag, 20 november 2020 12:35)

  Onze zoon had moeite met het beantwoorden van vragen in de klas en met het houden van een presentatie voor de klas. Dankzij Monika is het hem gelukt!! Wat is hij gegroeid en wat zijn we trots. We zijn heel blij dat je dit voor elkaar hebt gekregen. Heel erg bedankt voor je hulp!!

 • #16

  Diana Ossewaarde (woensdag, 14 juli 2021 16:23)

  Onze dochter van 8 jaar ging altijd met heel veel plezier naar je toe Monika, ze zal je ook best gaan missen! Ze keek er dan ook altijd naar uit, gezellig samen kletsen en spelletjes spelen. Heel fijn hoe je in alle rust met haar kon praten en een luisterend oor bood. In de vorm van spelletjes zorgde dat ons kind er een lesje van leerde en er iets aan had. Heel erg bedankt

 • #17

  Skateboy en knotje � (donderdag, 07 oktober 2021 17:18)

  Monika heeft mijn dochter geholpen met buikpijn die zij vaak had met het naar school gaan. Ze piekerde veel over toetsen en haar eigen kunnen. Monika heeft haar manieren geleerd positievere gedachten te krijgen en is met haar zelfvertrouwen aan de slag gegaan. De buikpijn is vrijwel over en zodra er buikpijn is, kan zij met de geleerde handvaten het negatieve denkpatroon positief omzetten.

  Monika heeft mijn zoon geholpen zijn boze buien te beheersen en rustiger te reageren zodra hij kritiek ontvangt of nee te horen krijgt. Door de oefeningen heeft hij geleerd kritisch naar zijn eigen gedrag te kijken en is hij nu heel veel rustiger. Hij zit veel beter in zijn vel en er zijn veel minder conflicten thuis en de sfeer is weer gezellig.

  Bedankt Monika voor alle goede hulp!

 • #18

  Arlette (dinsdag, 25 januari 2022 21:42)

  Monika heeft onze dochter van 7 jaar geleerd dat het niet erg is om fouten te maken. Ze heeft van Monika geleerd dat het juist goed is om foutjes te maken, daar leer je van. Iedereen maakt fouten, zelfs papa en mama en ja ook de juf! Onze dochter kan nu beter omgaan met de beperkende gedachtes die ze heeft tijdens de rekensommen in de klas.
  Als moeder heb ik ook tips gekregen van Monika. Tips die ik kan gebruiken voor mijn dochter en ook beetje voor mezelf, want mijn dochter heeft het niet van een vreemde (-;
  Dank Monika, voor je geduld, het luisteren, de bruikbare tips en de fijne opdrachten.

 • #19

  Hennie (zondag, 19 juni 2022 21:59)

  Monika kon al snel starten met gesprekjes met onze zoon. Dat was erg fijn!
  Na een aantal sessies konden wij (en ook mensen dicht om Fabian heen) verandering zien en horen bij onze zoon en ook hijzelf gaf aan dat hij zich prettig voelde bij Monika en het gevoel had dat hij veel kon vertellen.
  Wij zijn blij dat je onze zoon een stuk verder hebt kunnen helpen!

 • #20

  Diana (maandag, 07 november 2022 09:50)

  Monika is een lieve, geduldige en zeer kundige kindercoach. Wij bevelen haar van harte aan! Nogmaals bedankt voor alles!

 • #21

  Elina Swaneveld (woensdag, 01 februari 2023 10:58)

  Onze dochter had last van driftaanvallen. Vooral op school had ze daar last van. Monika heeft haar geleerd wat ze kan doen als ze voelt dat ze boos wordt en ook dat het niet erg is als het een keer niet lukt om de boosheid tegen te houden. Ze is echt enorm geholpen met de coaching.