Even voorstellen…

 

Mijn naam is Monika Mak, 36 jaar oud en ik woon in Barendrecht. Ik ben moeder van twee bonusdochters en twee eigen dochters in de leeftijd van 5 tot 17 jaar.

Na de HAVO heb ik de opleiding SPW (Sociaal Pedagogisch Werk) gedaan.

Na drie jaar stage te hebben gelopen bij Stichting Kinderopvang Zwijndrecht , waar ik in iedere leeftijdscategorie ervaring op deed, ben ik in 2003 gaan werken bij Stichting Kinderopvang Barendrecht.

In 2008 leerde ik mijn man kennen en kreeg ik gelijk twee bonusdochters cadeau. In 2010 en 2013 werd ons gezin uitgebreid met nog twee dochters.

Na 15 jaar in de kinderopvang besloot ik een andere weg in te slaan. Maar wel met kinderen, want daar ligt mijn hart. In maart 2015 ben ik met veel enthousiasme begonnen aan de opleiding kindercoach aan de Academie voor Psychodynamica. Ik wil, als kindercoach, kinderen helpen meer zelfvertrouwen te krijgen, lekker in hun vel te zitten.  Vanuit mijn nieuwsgierigheid en intuïtie gaan we samen op zoek naar de kwaliteiten van het kind. Ieder kind heeft kwaliteiten in zich. We ontdekken deze en zetten ze in bij het bereiken van het doel van het kind.

Tijdens mijn opleiding heb ik al met een aantal kinderen mogen werken. Om dan te zien wat je als kindercoach kunt betekenen voor deze kinderen, geeft zoveel voldoening van je vak! Kinderen groeien waar je bij zit. Zo mooi om te zien!

In april 2016 ben ik officieel kindercoach geworden na het behalen van mijn diploma! En kindercoachpraktijk Eigenwijz is nu een feit!